Tipo | Título | Autor | Edición | Disponibilidad | Valoración |
---|---|---|---|---|---|
Libro |
Advances in Freeze-Drying Lyophilisation: Recherches et Applications Nouvelles | ---------- |
(1966) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
Alimentos y alimentación | Morrison, F. B. |
(1943) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
Allergy Cooking: a Guide with Menus and Recipes | Conrad, Marion L. |
(1955) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
Analytical Methods in the Food Industry | American Chemical Society |
1a.ed
(l950) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
Antibiotics: Their Chemistry and Non-Medical Uses | ---------- |
(1959) |
---------- | |
Libro |
Análisis de Alimentos | Winton, Andrew L. |
(1947) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
Análisis de alimentos | Bernal de Ramirez, Inés |
(1993) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
Análisis de los alimentos | ---------- |
(2003) |
Domicilio
Sala |
---------- |
Libro |
Bacteriología | Salle, A. J. |
(1957) |
Domicilio
|
---------- |
Libro |
Bibliografía Venezolana de Alimentación y Nutrición | Velez Boza, Fermin |
2a. ed.
(1961) |
Domicilio
|
---------- |