TipoTítulo Autor EdiciónDisponibilidadValoración
Sin Portada
Libro
A Modern Introduction to Organic Chemistry Smith, William B. (l966)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Advanced Organic Chemistry Royals, E. Earl (1959)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Annual Report : On Essential Oils Aromatics Chemicals and Related Materials ---------- (1948)
(1951)
(1952)
(1946)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Aromatic Substitution: Nitration and Halogenation De La Mare, P. B. D. (1959)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Aromaticity Garratt, P. J. (1971)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Fabricación de lejías y jabones: Elaboración fácil de lejías Pou, Esteban 2a. ed.   (1953)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Food Chemistry Meyer, Lillian Hoagland (1960)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Handbook of Fluorescence Spectra of Aromatic Molecules Berlman, Isadore B. (1965)
Sala

----------
Sin Portada
Libro
Le sostanze aromatiche Venturi Aldo (1946)
----------
Sin Portada
Libro
Organic Chemistry Brewster, Ray Q. (1949)
----------