TipoTítulo Autor EdiciónDisponibilidadValoración
Sin Portada
Libro
Agriculture of the Sugar-Cane Barnes, A.C. (1954)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Beet-Sugar Technology ---------- (1951)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Biochemistry: The Molecular Basis of Cell Structure and Function Lehninger, Albert L. (1970)
2nd ed.   (1975)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Bioquímica: Las Bases Moleculares de la Estructura y Función Celular Lehninger, Albert L. (1972)
2a. ed.   (1984)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Chemistry and Industry of Starch: Starch Sugars and Related Compounds ---------- (1944)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Chromatography of Sugars and Related Substances Binkley, Wendell W. (1948)
----------
Sin Portada
Libro
Food Selection and Preparation Sweetman, Marion Deyoe 3rd. ed.   (1946)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Fundamentals of Food Processing Operations: Ingredients, Methods, and Packaging ---------- 3rd ed.   (1967)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Herbicidas en Caña de Azúcar Hinojo, Juan M. (1975)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Manual Practico de Fabricación de Azucar de Caña, Mieles y Siropes Invertidos con su Control Tecnico-Quimico Lopez Ferrer, F. A. (1941)
Domicilio

----------