TipoTítulo Autor EdiciónDisponibilidadValoración
Sin Portada
Libro
Congelación de Alimentos Doménech Sors, Juan (1960)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Dairy Manufacturing Processes: A Handbook for Dairy Plant Workers Short Course Students Fouts, Everett L. (1948)
Sala

----------
Sin Portada
Libro
Handbook of bacteriology: a guide to the laboratory diagnosis control of infection ---------- 10th ed.   (1960)
Sala

----------
Sin Portada
Libro
Ice Cream and Related Products Frandsen, J. H. (1961)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Milk Products Harvey, WM. Clunie 2nd. ed.   (1948)
----------
Sin Portada
Libro
Métodos de Análises Bromatológicas Instituto Adolfo Lutz (1951)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
Métodos de laboratorio en microbiología Harrigan W. F. (1968)
Domicilio

----------
Sin Portada
Libro
The Ice Cream Industry Turnbow, Grover Dean 2nd ed.   (1928)
----------